lansare Dedu la Timisoara

Lansare de carte Drumul schimbării – Corina și Valentin Dedu

Pentru fiecare om există anumite momente speciale pe care le pune în tezaurul amintirilor personale. Unii se leagă de momentul începerii școlii, alții pun în această listă absolvirea facultății, ziua nunții sau nașterea primului copil… Pentru un scriitor o lansare de carte e un moment foarte care se așază emoțional în topul listei. Pentru mine, fiecare carte este o parte din mine, o parte din sufletul meu; și asta nu este doar o impresie emoțională, ci este o hrană a sufletului, o hrană care mă ajută să ofer lumii alte cuvinte puse pe hârtie.

Cartea „Drumul schimbării” reunește articole și eseuri pe care le-am scris în diverse ocazii pentru anumite reviste creștine din țară și străinătate. Cartea este scrisă împreună cu soția mea Corina. Încă de la începutul vieții noastre de căsnicie împreună am avut în inima noastră o chemare la aventură. Nu știam atunci (de fapt nimeni nu știe) unde ne va duce viața. Acum avem 13 ani de căsătorie de când am luat viața în piept cu dor de aventură, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat cu trei copii. În anii aceștia am scris pe diverse teme ca să răspundem provocărilor care s-au ivit în calea noastră. Tema care se regăsește în toate aceste articole este schimbarea. Visul trebuie transformat într-un drum, iar drumul trebuie dus până la capăt. Este vorba despre o călătorie a schimbării, a provocării, a depășirii limitelor, a înfruntării propriilor frici, a testării identității, a acțiunii, a curajului și a perseverenței care frizează nebunia, dar până la urmă, este drumul fiecăruia intre noi, singurul drum care te poate salva de mediocritate, de compătimire, de văicăreala specific românească, de dezgust, de lacrimi inutile, de normalitatea absurdă.

„Drumul schimbării” nu este o carte despre schimbare în sine, ci despre motivație, despre dârzenie, despre valorile care te împuternicesc, despre forța interioară a spiritului, despre lupta de a fi tu însuți, despre dorința de a lăsa o urmă în lumea asta de piatră.

Succesul, adevăratul succes, este rezultatul unui proces, iar cea mai mare realizare a ta nu va fi nici destinația, nici călătoria fascinantă, ci tu însuți, cel care ai devenit în acest proces: mai puternic, mai răbdător, mai matur, mai spiritual, încrezător și curajos, bogat în amintiri prețioase, gata să inspiri și să îi ajuți pe alții să își urmeze propriul lor drum.

Vă prezentăm câteva poze de la Lansarea de carte Drumul schimbării – Valentin Dedu și Corina Dedu. Mulțumim librăriei Petra pentru găzduire și vouă, prietenii noștri care ne-ți fost alături.


DESPRE EVENIMENT

https://www.facebook.com/events/1216782528376740/

 

DESPRE CARTE

https://valentindedu.wordpress.com/2017/01/20/lansare-de-carte-drumul-schimbarii-valentin-si-corina-dedu/

Poți comanda cartea Drumul Schimbării pe site-ul editurii Kingdom Design sau la următoarele librării creștine:

Timișoara: Kerigma și CLC

Oradea: Kerigma și Scriptum

Cluj: Kerigma, Grace’s Home și Scriptum

București: Stephanus

Suceava: Micul Betleem și Agape

Sibiu: Librăria Speranța

Brașov: Librăria CLC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *