Crede în promisiunile divine

Mare este credința celui care trăiește cele mai groaznice momente în viață. Această credință anunță cele mai importante evenimente care urmează să se întâmple. Peste ani toate lucrurile anunțate s-au împlinit. Toți cei care suntem martori la povestea restaurării vieții ei suntem copleșiți de puterea, măreția, frumusețea și exactitatea pe care Dumnezeu le-a arătat în viața Ninei.

Astăzi Nina ne oferă ocazia să întelegem drumul pe care omul trebuie să îl facă din lume spre Împărăția lui Dumnezeu: să slujești lui Dumnezeu cu toată inima, să te încrezi în Cuvantul Lui printr-o credință simplă și să te dedici slujirii oamenilor cu o generozitate surprinzătoare. Aceste lucruri cu siguranță aduc roade.

Mărturia ei este reală, plină de durere și duritate, însă astazi este strălucitoare arătând acțiunea Celui Atotputernic în inima celor care se lasă prelucrați de dragostea Lui. Această demonstrație de credință în Dumnezeu ne întreabă: este aceasta doar o poveste excepțională sau trebuie să recunoaștem aici rolul harului lui Hristos? Pe acelaș model poate să fie și povestea ta: viața ta schimbată de har, transformată prin credință și zidită pe promisiunile Lui. fără îndoială, mâna Creatorului care încă ne eliberează de toate formele de robie îi onorează cu adevarat pe cei credincioși Lui.

Pastor Gilbert Caristan

O mărturie fascinantă și plină de inspirație despre transformarea vieții prin credință.

Miraculos. Motivator. Mareț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *