lansare la timisoara

Lansarea de carte Învăț și tot învăț

Am avut bucuria de a face o lansare de carte foarte specială pentru mine. Este vorba despre lansarea cărții Învăț și tot învăț de Cătălin Ciuculescu care a avut loc în 29 martie 2017 la librăria Cărturești din Iulius Mall Timișoara.

Spun că este o lansare de carte specială pentru mine pentru că (1) am avut ocazia de a fi editorul cărții și (2) de a publica această carte la editura pe care am fondat-o, Kingdom Design. În același timp, (3) acest proiect mă aproprie de un scop asumat al vieții mele, acela de a-i ajuta pe câți mai mulți oameni, în special tineri creștini evanghelici să pășească cu încredere pe drumul scriiturii.

Mi-am făcut din motivarea altora la scris și la citit o misiune a vieții și o să o fac până voi muri. Cred că este important asta. (Am expus motivele într-un alt text, altădată.)

Un alt motiv pentru care lansarea cărții lui Cătălin Ciuculescu este specială este dat de faptul că (4) reprezintă o premieră pentru mine ca editor și pentru noi ca echipă editorială: să facem o lansare de carte la Librăria Cărturești. Poate nu este Big Deal pentru alții, dar pentru noi este. Acesta este începutul unor colaborări bune cu librăria Cărturești și încet încet vom avea tot mai multe evenimente publice de genul acesta. Sunt sigur de asta. Mulțumim Ralucăi Joavină pentru că a făcut acestu lucru posibil. Desigur, Cătălin Ciuculescu a avut un rol mare în derularea lucrurilor în această direcție. A fost elementul perfect care ne-a ajutat să facem un pas mai departe.

Pentru cei care nu îl cunoașteți, Cătălin Ciuculescu este un artist creștin foarte talentat, atât cântăreț cât și compozitor, iar videoclipurile pe care le realizează sunt cu adevărat de înaltă ținută profesională. Vă recomand canalul lui de Youtube: https://www.youtube.com/user/catalinciuculescu

Vă prezint câteva fotografii de la eveniment:

https://www.facebook.com/catalin.ciuculescu/media_set?set=a.10212804685251790.1073741971.1228053131&type=3

 

DETALII despre evenimentul lansării puteți găsi pe Facebook.

https://www.facebook.com/events/1366789560030813/

SCURTĂ DESCRIERE A CĂRȚII

Sub formă de jurnal, autorul își deschide sufletul pentru a ne lăsa să pătrundem în viața unui artist care trăiește totul ca o experiență a învățării. Pentru a putea aborda cu succes genul confesiv este nevoie de multă onestitate și autenticitate, dar și de foarte multă capacitate de analiză critică a propriilor experiențe și de redare a lor într-un stil plăcut și atractiv.

Autorul își expune meditațiile asupra unor subiecte preferate și le ilustrează în propriile scene de viață. În alte cazuri pleacă de la situații concrete pentru a extrage propriile învățăminte. Indiferent de situație suntem surprinși la fiecare pas. Fără îndoială vei fi atras din primele rânduri și absorbit parcă de un film în care retrăiești unele din propriile experiențe, în care râzi și plângi, și meditezi la propriile idei și valori pe baza cărora îți clădești viața și relațiile. Cătălin Ciuculescu te poartă într-o călătorie în care se descoperă pe sine, descoperă lumea și te provoacă să participi alături de el la mai multe experimente sociale. Unul dintre acestea este faptul că pentru patru zile și patru nopți și-a asumat viața unei persoane fără adăpost. Nu a fost un simplu rol, a fost o experiență unică pe care a anticipat-o foarte puțin. Povestea este extraordinară și ne vorbește despre un om deschis la aventură și miracol. Un lucru este clar: viața este locul unde se predau cele mai mari lecții. Unii învață mai mult, alții mai puțin. Ferice de cei care vor învăța lecțiile esențiale ale vieții cât mai devreme posibil în viață.

 

DE UNDE POȚI CUMPĂRA CARTEA?

Dacă doriți să cumpărați cartea lui Cătălin, o puteți comanda la următorul link. https://www.kingdom-design.org/produs/invat-si-tot-invat/

Toți cei puteți ajunge, ne vedem la Cărturești, in Iulius Mall, miercuri seara de la ora 19.

Poți comanda cartea și din următoarele librării creștine:

  • Timișoara: Kerigma și CLC
  • Oradea: Kerigma și Scriptum
  • Cluj: Kerigma, Grace’s Home și Scriptum
  • București: Stephanus
  • Suceava: Micul Betleem și Agape
  • Sibiu: Librăria Speranța
  • Brașov: Librăria CLC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *