lansare Ciuculescu la Arad

Lasare de carte Invat si tot Invat la Arad

Ori de câte ori se lansează o carte, autorul își împarte viața și trăirea cu cei ce citesc cartea.

Joi, 6 aprilie am avut o nouă lansare de carte la Arad. Mulțumim Mihaelei Leș pentru că a făcut posibil acest lucru.

Cătălin Ciuculescu este un cunoscut artist creștin care s-a remarcat prin compoziții personale pe care le-a popularizat prin canalul său de YouTube într-o prezentare foarte atractivă. Lansarea în zona scrisului este făcută de Cătălin cu mult talent și sclipire.

La Cafeneaua Barfly Venue am avut parte de un public foarte primitor și interesat de cartea lui Cătălin. Câțiva dintre prietenii lui care au luat cuvântul ne-au arătat o parte din viața artistului pe care nu o știam.

Cred că suntem datori în climatul evanghelic să încurajăm talentul, evenimentele de bună calitate, ieșirea în spațiul public, experimentarea plăcută și elegantă a mesajului creștin. Scena publică e compusă din cei care au curajul de a se exprima și o fac cu onestitate și mai ales aduc o contribuție pozitivă celor din jur. Publicului lui Cătălin a fost binecuvântat de această lansare al lui în lumea scrisului. Sunt sigur că exercițiul scrisului și a publicării i-a plăcut, așa că sunt sigur că o să mai avem parte și de alte cărții.

Pentru noi cei de la editura Kingdom Design a devenit o misiune să oferim un context pentru toți cei care au de oferit un mesaj de valoare.

Așa cum s-a văzut și la aceasta lansare de carte, Cătălin Ciuculescu oferă un mesaj de valoare tinerei generații, pe care o încurajează să se exprime autentic și în același timp cu accentul pus pe calitate și valori.

Îi urăm succes lui Cătălin Ciuculescu și îi dorim ca toate darurile lui să-și găsească exprimarea în cel mai plenar mod.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *