Rugăciunea schimbă totul

Rugăciunea schimbă totul , o carte a bunului meu prieten Ion Hrezdac. Vreau să scriu în câteva cuvinte recunoștința mea față de mesajul cărții care a fost deja o binecuvântare pentru mine. Dumnezeu mi-a vorbit prin această carte și am înțeles că Biserica lui Hristos din această generație are de luat o decizie: ori cinstește și restaurează rugăciunea și se bucură de puterea și prezența lui Dumnezeu, ori va trebui să se mulțumească cu o stare spirituală lipsită de putere.

Rugăciunea nu are nevoie de mai multe studii, ci de multă practică. Cărțile despre rugăciune trebuie să fie motivante, iar rezultatele să fie mari.

Ion Hrezdac spune un lucru simplu în această carte: schimbarea începe cu slujitorul creștin. Slujitorul lui Dumnezeu trebuie să se roage. Totul se schimbă dacă rugăciunea este cu adevărat practicată.

Rugăciunea ne dă accesul la puterea lui Dumnezeu, la prezența lui Dumnezeu și la manifestarea Duhului Sfânt. Desigur, Ion Hrezdac nu se referă la rugăciunea obișnuită a creștinului care se roagă câteva secunde îninte de masă, ci se referă la o viață de rugăciune în care rugăciunea este programată așa cum sunt programate toate lucrurile care contează cu adevărat. Nimeni nu ajunge pe Muntele Everest din întâmplare. La fel, nimeni nu ajunge avocat sau sportiv de performanță fără să vrea, ci orice lucru valoros trebuie planificat.

Cel mai mare atac al diavolului este să fure rugăciunea din biserică și din viața slujitorului creștin. Cum face asta? Pune rugăciunea într-o lumină slabă. Apoi îți umple timpul cu lucruri aparent mai importante decât rugăciunea. Tu vei spune că nu mai sunt importante, dar nu ai apucat să te rogi. Știm că rugăciunea este esențială și, totuși, de ce nu ne rugăm? pentru că este mai ușor să nu te rogi.

Îmi dosc ca această carte să îți vorbească și să te ajute să iei decizii care să restaureze în viața ta practica rugăciunii. Acest lucru te va binecuvânta pe tine, biserica în care slujești și, de ce nu, lumea întreagă. Rugăciunea cu adevărat schimbă totul. Eu cred asta. Tu?

Pastor Dr. Valentin Dedu, Editor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *